Primăria și-a evaluat capacitățile (FOCAS)

iulie 27th, 2022

Primăria satului Inești și-a evaluat capacitățile organizaționale și funcționale (FOCAS). Atelierul de lucru a avut loc suportul Programului Comunitatea Mea, iar acest exercițiu se face deja în fiecare an de când comunitatea Inești este parte a Programului.

La atelier au participat angajații primăriei și directorii instituțiilor subordonate. Ei au discutat despre progresele și realizările ce au avut loc în anul 2022, și s-a oferit punctaj pentru fiecare subfuncție în parte. Instituțiile culturale și artistice au fost foarte active pe parcursul anului, astfel, au obținut punctajul maxim.

Angajații se vor întruni și pe 2 august, unde se va discuta și elabora Planul de Acțiuni, ce va fi discutat la această ședință. După ce va fi finalizat Planul de Acțiuni, el va fi pus la dispoziția cetățenilor pentru a fi vizualizat pe site-ul primăriei.Bunescu Ghenadie
Bunescu Ghenadie
Parteneri

Pagina web a fost elaborata cu sustinerea proiectului „Consolidarea statului democratic de drept: contributia societatii civile” susţinut financiar de Ambasada Regatului Tarilor de Nord (Olanda). Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat poziţia finanţatorilor.

Kingdom of the Netherlands Transparency International Moldova
Citat

Lumea, așa cum o avem, este rezultatul gândirii noastre. Nu poate fi schimbată fară să ne schimbăm gândirea.

― Albert Einstein