Strategia de Dezvoltare Comunitară a satului Inești pentru anii 2020-2025

februarie 2nd, 2021

Anunț

privind organizarea consultării publice a Strategiei de Dezvoltare Comunitară a satului Inești pentru anii 2020 – 2025 Primăria Inești inițiază, începând cu data de 26 ianuarie 2021 consultarea publică a Strategiei de Dezvoltare Comunitară a satului Inești pentru anii 2020 – 2025.

Scopul consultării este participarea comunității la elaborarea Strategiei de Dezvoltare Comunitară a satului Inești. Necesitatea elaborării: analiza și planificarea pe termen mediu a priorităților de dezvoltare a localității. Beneficiari: locuitorii satului Inești. Rezultatele scontate: propuneri, sugestii, idei privind dezvoltarea strategică. Impactul estimat: reflectarea voinței comunității. Recomandările pe marginea Strategiei supusă consultării publice, pot fi expediate până pe data de 10 februarie 2021, pe adresa electronică: primăria.inesti@gmail.comBunescu Ghenadie
Bunescu Ghenadie
Parteneri

Pagina web a fost elaborata cu sustinerea proiectului „Consolidarea statului democratic de drept: contributia societatii civile” susţinut financiar de Ambasada Regatului Tarilor de Nord (Olanda). Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat poziţia finanţatorilor.

Kingdom of the Netherlands Transparency International Moldova
Citat

Lumea, așa cum o avem, este rezultatul gândirii noastre. Nu poate fi schimbată fară să ne schimbăm gândirea.

― Albert Einstein